Pajakon

Yli 20 vuoden kokemuksella.

Reissuun lähtö ja matkalaukkujen pakkaus tapahtui syksyllä 1995!

  • UKRAINA
  • VENÄJÄ
  • KAZAKSTAN
  • KIRGISIA

Tarjoamme yli 20 vuoden kokemustamme idänkaupasta ja sen tuomista mahdollisuuksista kaikille idänkaupasta kiinnostuneille sekä jo Venäjällä työskenteville tahoille!

Pasi Järvilehto ja Venäjä

"Kontaktien hankkiminen on verrattain helppoa. Luottamuksen ja uskottavuuden hankkiminen huomattavasti vaikeampaa, mutta näiden menettäminen puolestaan tuskaisen helppoa!"

Kun Finnairin kone lähti Helsingistä 23.08.1995 kohden Ukrainaa ja sen pääkaupunkia Kiovaa. Pelonsekaisin tuntein pohdin, mihin ihmeeseen olen ryhtymässä?

Kuitenkin, tänä päivänä voin ylpeänä tarkastella omia ulkomailla viettämiäni päiviä jälkikäteen; mitä tuli opittua, mitä ihmettä tulikaan tehtyä ja koettua sekä miten se opetti minua?

Vastaus on selkeä. Ei ainoastaan kasvu ihmisenä, mutta liiketoimintakokemus ja eläminen yleisesti. Ukrainassa, Venäjällä, Kazakstanissa sekä Kirgisiassa työskentelemisestä teki itsestäni ja Pajakon Oy:stä harvinaisuuden.

Harvoin ihmiset pääsevät toteuttamaan itseään tavalla, johon jo vuonna 1995 annettiin mahdollisuus. Siitä voin olla joka päivä kiitollinen! Kaikkeen liiketoimintaan kasvaa sisään ja sama sääntö pätee myös idänkaupan parissa. Mikään ei synny itsekseen, eikä mitään anneta ilmaiseksi.

Idänkaupan erikoisuutena on yksi asia, mikä samalla yhdistää meitä kaikkia -ehdoton luottamus toiseen osapuoleen! Idänkaupan parissa työskennelleet saattavat jo tietääkin, että kontaktien hankkiminen on verrattain helppoa. Luottamuksen ja uskottavuuden hankkiminen huomattavasti vaikeampaa, mutta näiden menettäminen puolestaan tuskaisen helppoa!

Kerron lisää kun tavataan…

_ _ _
Pasi Järvilehto

Pasi Järvilehto ja Suomen Viljava Oy Agro Business nettijulkaisussa 2019.

Pasi Järvilehto Agro Business 2019 Suomen Viljava

Pasi Järvilehto Ukrainalaisessa Kyiv Post sanomalehdessä 2008.

Pasi Jarvilehto Kyiv Post

Pasi Järvilehto Moskovalaisessa kasinoalan printtijulkaisussa 1997.

Pasi Järvilehto Pajakon
"Pajakon Oy on auttanut Suomen Viljava Oy:n transitiopalveluita näkymään Venäjän markkinoilla ja luonut yhtiötämme varten merkittävän verkoston sekä konseptin, jonka avulla saamme jatkuvasti lisää yhteydenottoja maataloustuottajilta ympäri Venäjää sekä Kazakstanista."
Pasi Lähdetie
Toimitusjohtaja, Suomen Viljava OY

Me emme harjoita politiikkaa, me teemme liiketoimintaa, jolla on asiakkaalle arvo!

Roolimme on toimia ratkaisukeskeisesti, yksilölliset asiakastarpeet huomioiden eri maiden sekä kulttuurien välillä.

Teemme työtä molempiin suuntiin sekä Suomesta ja Euroopasta Venäjälle haluavien yritysten kanssa ja Venäjältä Eurooppaan tähyävien yhtiöiden sekä tahojen kanssa.

Toimistomme sijaitsee toistaiseksi Suomessa (Satakunnankatu 28, Tampere). Liikumme kuitenkin sujuvasti useilla eri markkina-alueilla asiakkaiden tarpeiden mukaan. Liiketoiminnan haasteita ratkaisemme asiakkaan kanssa mielellään myös paikan päällä Venäjällä.

Ota yhteyttä kun haluat lisätietoa Venäjään liittyvissä liiketoimissa:
 
Pasi Järvilehto
+358 500 730 922
pasi.jarvilehto@pajakon.fi