Pajakon

PAJALLA on kaikki tarvitsemasi työkalut.

PAJALLA on konseptimme liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja asiantuntijapalveluun samassa paketissa.

Pajalle on koottu kaikki olennainen tarjoamistamme erillisistä palveluista mm. tutkimus, analysointi, myynti- ja markkinointipalvelut sekä liiketoiminnan muut strategiset asiantuntijuudet.

Sinä valitset kokonaisuuden ja me toimitamme työkalut!

PAJALLA-työkansiot

Markkinatutkimukset eivät ole vain uusia tuotteita tai palveluita varten. Jo olemassa oleva liiketoiminta tarvitsee tuekseen ja kehittyäkseen ajantasaista tietoa markkinoista ja asiakkaista sekä kilpailijoista koko elinkaarensa ajan.

Entä askarruttaako sinua miksi jokin kauppa jäi mahdollisesti saamatta?

Työhyvinvointi- ja henkilöstötutkimuksilla saat ajantasaista tietoa yrityksesi ilmapiiristä. Teemme lisäksi muita kehitys- ja yhteiskuntatutkimuksia sekä yhdenvertaisuus tutkimuksia.

Lue lisää tutkimuksistamme tästä ⇒

Dataa ja tietoa tulee tilastoida sekä analysoida oikein. Oikeilla menetelmillä ja riittävällä määrällä tietoa tulokset kyetään muuttamaan jatkuvaksi liiketoiminnan tueksi.

Hyvin harvoin liiketoiminnassa on ”Mututuntumalla” saavutettuja menestystarinoita. Analyysit, päätelmät ja niiden pohjalta tehdyt oikeat päätökset vähentävät, tai poistavat kokonaisuudessaan onnen merkityksen.

Lue lisää analyyseistämme tästä ⇒

Tiedätkö mikä on paras kohdeyleisösi ja kenet haluat palveluillasi ja tuotteillasi tavoittaa?

Myynnin tuki kokonaisuudessaan kohdeyleisön määrittelemisestä asiakashankintaan ja myynnin tukeen. Haluatko kenties ulkoistaa myyntisi ja asiakashankinnan kokonaisuudessaan?

Myyntikoulutuksiemme kautta kehität koko organisaatiotasi ja myyt tuotettasi sekä palveluitasi paremmin kuin ennen.

Projektien ja liiketoiminnan eri osa-alueiden suunnittelu ja kehittäminen sekä liiketoimintamallien testaukset niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoillakin.

Entä kaipaatko idänkaupan asiantuntijaa? Sinulla on suunnitelmia laajentua Venäjälle ja tarvitset perustamisessa apua tai muuta konsultointia Venäjän markkinoille, niin silloin Pajakon on oikea paikka. Meillä on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus Venäjältä ja Kaukoidästä -ja Kyllä, tarvittaessa matkustamme myös paikan päälle!

Lue lisää Venäjän markkinoista tästä ⇒

Liiketoiminnan kiertokulku

Liiketoiminnan kehitys Pajakon
Liiketoiminnan kiertokulku Pajakon

Liiketoiminnan kiertokulku on loppumaton sykli, jossa ei tule jäädä makaamaan laakereilleen. Mahdollisesti epäonnistunut tuote- tai palvelukokonaisuus tulee arvioida ja analysoida oikein ennen ratkaisevia päätöksiä.

Menestyväkin tuote ja palvelu tarvitsevat väliarviointeja sekä oikeita johtopäätöksiä. PAJALLA-konsepti koko liiketoiminnan sykliin!

”Hyvä kokonaisuus syntyy pienistä pisaroista tekoja ja tietoa.”

Pasi Järvilehto, yrittäjä, Pajakon Oy